X
HLEDAT ZÁJEZD
Levné víkendové dovolené po celé Evropě s dopravou i ubytováním

Levné víkendové dovolené po celé Evropě s dopravou i ubytováním

Máte již dost běžných víkendů? Naplánujte si zajímavý zájezd nebo dovolenou, podívejte se na známá místa a užijte si volné dny po celé Evropě! Mezi nejoblíbenější víkendové pobyty patří romantická Paříž, tradiční Londýn, italský Řím a v neposlední řadě i velmi blízká Vídeň. Vydejte se na levný víkendový zájezd. A v pondělí překvapte známé svými víkendovými zážitky.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Přehled Eurovíkendů již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%

Levné víkendové Zájezdy a pobytové dovolené na víkend

S rozvojem dopravy a levnými letenkami se v poslední době začínají rozmáhat eurovíkendy (levné víkendové dovolené). Koupíte letenku nebo kompletní dovolenou a během jednoho víkendu se můžete podívat kamkoliv vás to láká. Protože se jedná jen o dovolenou na pár dnů, ceny zájezdů jsou dostupné prakticky každému! V pátek vyrazíte, ještě ten večer si užijete romantickou večeři u Eiffelovi věže, během soboty poznáte všechna zajímavá místa a v neděli se večer se vrátíte plní zážitků.

Jak eurovíkendy fungují

Eurovíkendy jsou nabízeny jako balíčky. Koupíte si například víkendový pobyt v Paříži pro 2 osoby, součástí je vše nutné. Letenka do Francie a zpět, ubytování v hotelu a obvykle i nějaká forma stravy. Levnější varianty nabízejí snídani v ceně. Luxusnější verze mohou nabízet i plnou penzi. Celkem ironicky levnější verze je mnohem výhodnější. Posnídáte v hotelu a ihned vyrážíte na průzkum města. Paříže, Barcelony nebo Londýnu? Poobědváte přímo ve městě v místním stylu. V Londýně například pověstné Fish & Chips. A nemusíte se vracet do hotelu. Rovněž i s večeří. V Římě si můžete vybrat nějakou zapadlou tradiční restauraci, kterou navštěvují zejména místní lidé. A vyzkoušet tradiční špagety, lasaně nebo ravioly připravené tradičním způsobem.

Dražší varianty mohou nabízet All inclusive. Snídaně, obědy, večeře a i dopravu po okolí. Zde především záleží na tom, jakým typem cestovatele jste a požadujete-li celodenní péči. Většina lidí vyrážejících na kratší víkendovou dovolenou dává přednost levnější verzi. Která zahrnuje pouze dopravu a ubytování. A vše ostatní si volí přímo na místě dle aktuální nálady a situace.

Jaké levné destinace se nabízejí v rámci víkendových dovolených?

Romantická Paříž je nejpopulárnější

Kdo by neznal Paříž? Eiffelova věž, Louvre, francouzské sýry a vína. Víkend v jednom z nejvíce romantických měst Evropy. Neodmítnutelná nabídka! Tato destinace je vhodná zejména pro samostatné páry, které si chtějí užít romantický víkend osamotě. Podívejte se na Paříž romantický víkendový pobyt pro více informací.

Vždy živý a pověstný Londýn

Hlavní město Velké Británie je neoddělitelně spojováno s Big Benem, muzeem voskových figurín, londýnským okem, tradičními taxíky a telefonními budkami. Zažijte vše během jednoho víkendu! Díky blízké vzdálenosti můžete vyrazit v pátek po práci a večeři si můžete užívat již v Londýně. Díky mnoha atrakcím vhodné i pro rodiny s dětmi. Podívejte se na Proč si vybrat o víkendu Londýn a rezervujte si místo ještě dnes.

Benátky zejména pro páry

Starobylé město se spoustou obdivuhodných staveb a nezapomenutelných atrakcí pro turisty – kdo by odolal projížďce na gondole? Užijte si romantickou atmosféru města na vodě! Vhodné zejména pro samostatné páry, které vyrážejí na víkendový pobyt bez dětí. Rezervujte na Proč navštívit o víkendu Benátky a mějte vše vyřešené ještě dnes.

Řím s historií i gastronomií

Překrásné zážitky, z víkendové dovolené, ve vás jistě zanechá jedno z nejstarších měst celé Evropy. Vidět nasvícené Koloseum je zážitek, na který nezapomenete! Vyzkoušjte kulinářské dobroty (pizza, těstoviny, mořské plody) v romantickém rodinném podniku přímo v srdci jejich zrození - italském Římu. Podívejte se na Proč na víkend do Římu a rezervujte ihned online přes internet.

Blízká Vídeň s jednoduchou dopravou

Hlavní město Rakouska nemá co nabídnout jen během Vánoc, ale po celý rok. Vídeň je blízko a plná nezapomenutelných míst. Velmi lákavá je svojí polohou a tím i cenou víkendového zájezdu. Vydejte se na nejlevnější víkendový zájezd v nabídce! Podívejte se na Proč o víkendu do Vídně a zamluvte si nejlevnější termín.

Barvami zářící jižní Barcelona

Nejlépe dostupné Španělské město nabízí spoustu originálních staveb a turisticky zajímavých míst. Například návštěva mořské akvária nadchne skutečně každého. I když se jedná o nejvzdálenější destinaci, tak se zde velmi pohodlně dopravíte letecky. Podrobnosti na Proč na navštívit Barcelonu během víkendu a zároveň můžete i rezervovat.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Přehled Eurovíkendů již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%

Vyberte si, jaká země a jaké město je pro vás nejlákavější. Následně si již jen stačí vybrat termín a rezervovat jeden z nejlevnějších víkendových pobytů na trhu. V pátek odpoledně odlétáte a v neděli večer se vracíte plni zážitků a odpočinku. Vybírejte ihned! A kupte na poslední chvíli za výhodnou levnou cenu.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Přehled Eurovíkendů již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%
Říční plavby
Plavby luxusní říční lodí. Skrz všechny hlavní evropské metropole. Týdenní i delší.
HLEDAT ZÁJEZD

Naplánujte si báječnou Evropu

Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou

Co právě letí

Letenka. Ubytování. All Inclusive.
Zájezdy
Dnes objednáte. Zítra letíte.
Last Minute
Objednáte brzy. Získáte slevu.
First Minute
2007 - 2024