X
HLEDAT ZÁJEZD
Proč romantický víkend v Paříži, jak naplánovat dovolenou pro dva

Proč romantický víkend v Paříži, jak naplánovat dovolenou pro dva

Dlouhé romantické procházky starými uličkami. Nekončící pohoda. Popíjení vína při západu slunce. Parky plné stromů, keříků, květin a zeleně. Víkendový zájezd pro dva uprostřed evropské metropole – Paříže. Vydejte se i vy na levný víkendový pobyt jen ve dvou. Přesvědčte se, že každý víkend do romantické Paříže právem míří tisíce zamilovaných párů.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Víkendy v Paříži již od 3 800 Kč + slevy až 40%, letenka a ubytování v jednom

Proč na víkend do romantické Paříže?

Existují tisíce důvodů, proč si vybrat ke strávení romantického víkendu právě Paříž. Nejnavštěvovanější částí této evropské metropole je přímo její romantické historické centrum. Francouzská kultura a jazyk jsou velmi často spojovány s láskou. A v neposlední řadě má toto město připravené moderní hotely a restaurace pro všechny své návštěvníky. Historické prostředí, romantická kultura a dokonalé služby tak tvoří dokonalé prostředí pro strávení romantického víkendu. A z hlediska ceny i velmi levného víkendového pobytu. Vyzkoušejte a budete na tento víkend s radostí vzpomínat ještě mnoho let.

Okouzlující historická Paříž

Paříž je plná památek a takřka na každém kroku na návštěvníky dýchá starodávná atmosféra plná romantiky a pohody. Romance a láska je ještě umocněna západem slunce, kdy jsou všechny uličky a stavby nádherně nasvíceny a lákají k nekonečným procházkám ve dvou.

Neodolatelná gastronomie a vína

Není nad to dát si v příjemné útulné restauraci večeři při svíčkách a ochutnat místní vína. Případně si po vzrušujícím dni zajít večer ve dvou na skleničku do vinárny. Začněte den snídaní s tradičními francouzskými croissanty, na oběd ochutnejte pečenou kachnu se sladkým zakončením v podobě palačinek. A k večeři můžete ochutnat místní sýry s vínem.

Večerní procházky Paříží

Se setměním život v Paříži teprve začíná. Ve všech uličkách se rozsvítí lampy, všechny památky jsou krásně nasvícené a v restauracích panuje přímo kouzelná atmosféra. Nejromantičtějším místem na zemi je Paříž těsně po soumraku. Vyzkoušejte a uvěříte.

Paříž je zajímavá i ve dne

Program může být velmi zajímavý i přes den. Nabízí se projížďky po řece Seina, procházky luxusními čtvrtěmi (nejnavštěvovanější je La Défense). Pro milovníky historie se nabízí spousta míst, ať již známých jako je Eiffelova věž, tak i méně turisty zahlcených zákoutí Paříže.

Levný a příhodný víkendový pobyt

Tato víkendová destinace je vhodná i prakticky. Ceny jsou po přepočti z eura srovnatelné s Českou republikou. Francie je polohou velmi blízká a letecká doprava vše ještě zrychlí. Zároveň leží ve stejném klimatickém pásmu, tudíž není tento víkendový zájezd pro tělo žádným šokem. Vrátíte se domů plni nové energie a s neskutečnými zážitky.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Víkendy v Paříži již od 3 800 Kč + slevy až 40%, letenka a ubytování v jednom

Co nevynechat během dovolené pro dva

Největší výhodou Paříže jako víkendové destinace je fakt, že může nabídnout takřka vše. Její centrum má bohatou historii, plno historicky důležitých míst a i staveb. Zároveň celá Francie překypuje unikátní kulturou, zvyky a odlišným přístupem k životu, který může být velmi inspirativní. V neposlední řadě návštěvníkům poskytne mnoho příležitostí k zábavě, odpočinku a i lenošení. Hledáte-li kam na romantický víkend - právě jste našli nejlepší a nejromantičtější místo na zemi - Paříž!

Za historií a poznáním Paříže

Eiffelova věž (vystoupejte 324 metrů a podívejte se na město z této impozantní a ikonické stavby Paříže), Královský palác (prohlídněte si zdobené vnitřní prostory a i nádherné udržované okolí, vše zdarma), Opera (impozantní stavba, nyní uvádějící balet, největší opera na světě), Madeline (je postavena po vzoru řeckých chrámů, památník armády), Vítězný oblouk (každý zná jeho venkovní fotku, nyní se můžete podívat i do jeho nitra a na vyhlídku), Invalidovna (barokní stavba, která nyní slouží jako muzeum), Versailles(jeden z nejkrásnějších zámečků na světě, doporučujeme navštívit i přilehlé zahrady), Notre Dame(volně přístupná gotická katedrála, která se stala druhým symbolem Paříže)

Kultura a unikátní prostředí Paříže

Tradiční francouzská jídla (croissanty, bagety, palačinky, mořské plody, těstoviny a zvěřina), Francouzská vína (přímo ze slunečných vinic kousek od Paříže), Smysl pro romantiku (Francie a francouzský jazyk jsou velmi často spojovány s láskou a romantikou), Historické prostředí (vyvolávající krásné pocity, nádherné město pro odpočinek od všedních dnů)

Odpočinek a relaxace v Paříží

La Défense (moderní nákupní a business čtvrť, užijte si moderní tvář Evropy), Moulin Rouge (odvážnější se mohou vydat do jednoho z vyhlášených nočním podniků), Noční život (noční život je v Paříži všeobecně velmi rušný a bohatý, restaurace, bary, venkovní posezení, koktejly...), řeka Seina (plavba lodí, romantická procházka po břehu, relaxace na lavičce), Gastronomie (ochutnávky vín, sýrů a mořských plodů)

Paříž zaujme naprosto každého. Pro milovníky historie a poznání nabízí nespočet historickým míst a staveb. Mladým rodinám nabídne perfektní zázemí moderní evropské metropole. A mladé zamilované páry využijí směsici všeho, co jen může nabídnout, aby si užili báječný romantický víkend v Paříži. Vydejte se i vy na levný zájezd. Na tento romantický víkend nikdy nezapomenete a ještě mnoho týdnů budete svým přátelům vyprávět, co vše jste zažili. Neváhejte a zvolte Paříž.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Víkendy v Paříži již od 3 800 Kč + slevy až 40%, letenka a ubytování v jednom
Říční plavby
Plavby luxusní říční lodí. Skrz všechny hlavní evropské metropole. Týdenní i delší.
HLEDAT ZÁJEZD

Naplánujte si báječnou Evropu

Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou

Co právě letí

Letenka. Ubytování. All Inclusive.
Zájezdy
Dnes objednáte. Zítra letíte.
Last Minute
Objednáte brzy. Získáte slevu.
First Minute
2007 - 2024