X
HLEDAT ZÁJEZD
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním

Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním

Máte volný víkend? Vydejte se na poznávací zájezd do Evropy! Během jednoho víkendu načerpáte sílu do dalších pracovních dnů a odpočinete si od běžných pracovních poviností. V případě, že toužíte navštívit některé z evropských měst, nabízí se vám tato možnost během pouhého jednoho víkendu. I přes omezený čas je pečlivě plánován program, takže stihnete navštívit všechny památky, seznámit se s místní kulturou a zároveň si odpočinout. Kdyby jste cestovali pouze jednou za rok v létě, tak jistě nestihnete navštívit všechny vytoužené místa v Evropě. Ať již z časových, nebo finančních důvodů, stále více lidí vyráží na dovolenou v průběhu roku.

V nabídce je mnoho připravených poznávacích zájezdů, které se řadí do dvou kategorií. Levnější jsou autobusové, které zahrnují jak dopravu a ubytování, tak i zpravidla pevnější program a případně i připravený program s průvodcem. Druhým typem zájezdů jsou letecké, které patří mezi luxusnější - ovšem ponechávají volnou ruku ve volbě jak svoji dovolenou prožijete. Jestli se vydáte za historií a poznáním, kulturou, moderním životem v jedné z největších evropských metropolí nebo jen plánujete odpočinek a relaxaci.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Poznávací zájezdy již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%

Nejoblíbenější trojice poznávacích víkendů

Samotná Itálie nabízí několik míst, kde lze strávit překrásný víkend. Může se jednat o návštěvu hlavního města Římu, romantických Benátek či historického Vatikánu. Poznávací zájezdy v Itálii tak lze pojmout z několika úhlů -jako cestu za poznáním i historií, dovolenou v luxusním moderním evropském městě nebo i odpočinkový nerušený víkend ve dvou.

Druhým tradičním místem se stala Francie s oblíbenými zájezdy do Paříže za místními specialitami, vínem, kulturou a památkami. Poznávací zájezdy ve Francii spojují historii, francouzskou kuchyni a kulturu a romantický nádech.

Poznávací zájezdy v Anglii zpravidla míří do samotného srdce - Londýnu. Starobylé centrum s památkami jako je impozantní Big Ben, parlaent nebo Buckinghamský palác. Stojí v samotné blízkosti moderního centra s atrakcemi jako je London Eye či London Dungeon. Poznávací zájezdy v Londýně jsou dostupné jako autobusové a rovněž i jako letecké.

Kam za romantikou o víkendu

Jedná se o typ dovolené, kdy celý víkend strávíte v jednom z překrásných destinací. Ať již se jedná o penziony, lázeňské komplexy nebo samostatné chaty v horách. Okolí vždy nabízí spoustu příležitostí, jak trávit volný čas. Můžete svůj čas trávit aktivně a zároveň si užíváte se svým partnerem romantickou atmosféru.

Nabízených možností je nepřeberné množství. Může se jednat o luxusní zámecké apartmány, wellness pobyty v lázních nebo aktivně využitý čas při víkendovém pobytu. Víkendový zájezd můž být vhodným dárkem.

Hlavní město Francie, Paříž, je oblíbené z mnoha důvodů. Především proto, že si zde přijde na své skutečně každý. Milovníky historie a památek jistě zaujmou notoricky známé stavby jako je třeba Vítězný oblouk nebo katedrála Chrám Matky Boží. Pro milovníky vína jsou zde malé vinárny takřka na každém kroku. Pokud preferujete modernější stavby, jistě vás uchvátí supermoderní čtvrť La Défense. Poznávací zájezdy v Paříži jsou jednoznačnou jedničkou na tomto trhu! Vydejte se i vy za poznáním do Francie.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Poznávací zájezdy již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%

Vídeň se vyplatí zvolit z několika důvodů. Je relativně blízko, nabízí spoustu architektonických skvostů, přes historická místa až po vyhlídková místa a zimních měsících tisíce a tisíce návštěvníků zde míří pro pověstné vánoční trhy a vánoční atmosféru. Podívejte se i vy na Poznávací zájezdy ve Vídni.

Velmi starobylé město, vybudované na vodě, má v sobě velmi romantický nádech historie, se kterou se setkáte na každém rohu. Mluvíme o Poznávacích zájezdech do Benátek. Na své si zde přijdou hlavně lidé, kteří vyrazili na romantickou víkendovou dovolenou pro dva. Projížďka na gondole je nezapomenutelným zážitkem, na který budete vzpomínat ještě dlouhou dobu!

Kam za bohatou historií

Samotný Řím je vhodnější spíše pro milovníky historie a starobylých památek. Jedná se taky o jedno z nejstarších měst Evropy. Pokud se zde vydáte s partnerem, jistě si nenechte ujít některé z představeních v nádherně nasvíceném nočním koloseu.

Pokud toužíte pouze po historii a poznání, jednoznačně zvolte Poznávací zájezdy do Římu, které si rovněž můžete obohatit o návštěvu Vatikánu. Náboženského centra, které udávalo chod Evropy po dlouhá staletí.

Netradiční destinace stále populárnější

Velmi oblíbeným a často vybíraným typem jsou například i wellness a lázeňské víkendové pobyty v Maďarsku. V ceně jsou běžně zahrnuty masáže, péče pedikůry a manikůry. Během pobytu kromě nových sil můžete získat i spoustu zkušeností se zdravým životním stylem a péčí o tělo. V okolí je spousta příležitostí pro procházky a výlety. V okolí vždy naleznete typické jídla a k dispozici jsou bazény. Víkendy bývají často tématicky laděny, takže je vždy o zábavu postaráno.

Na popularitě rovněž i stoupají méně známé destinace, které ještě před pár lety ani nebyly v nabídce. A nyní již soutěží se zaběhnutými trháky jako je Paříž či Řím. Jedním z nich je například i velmi poutavý Poznávací zájezdy do Izraele.

Vyberte si jeden ze zájezdů

Vyberte si i vy jeden ze zájezdů.

Vydejte se o víkendu do Evropy. Poznat historii. Objevit novou kulturu. Obohatit si své obzory. A zároveň si i odpočinout. Ať již si vyberete levnější autobusový či luxusnější letecký zájezd, vždy je zahrnuta jak doprava, tak i ubytování. A váš víkend snů může začít!

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Poznávací zájezdy již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%
Říční plavby
Plavby luxusní říční lodí. Skrz všechny hlavní evropské metropole. Týdenní i delší.
HLEDAT ZÁJEZD

Naplánujte si báječnou Evropu

Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou

Co právě letí

Letenka. Ubytování. All Inclusive.
Zájezdy
Dnes objednáte. Zítra letíte.
Last Minute
Objednáte brzy. Získáte slevu.
First Minute
2007 - 2024