X
HLEDAT ZÁJEZD
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou

Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou

Pokud se rozmýšlíte, kam vyrazíte na prodloužený víkend Do Evropy, tak máte spoustu možností. Můžete cestovat po evropských městech, poznat novou kulturu, historii, jídla, zažít nezapomenutelné zážitky. Ovšem kam? Paříž, Řím, Londýn nebo třeba i Barcelona? Každá z těchto destinací rovněž i nabízí mnoho unikátních možností, jak zde svůj čas využít. Aktivní lidé dají přednost sportování (bobová dráha v Amsterodamu?), jiní raději nechají odborníky pečovat o své tělo (termální lázně v Maďarsku?), případně tráví společné chvíle se svým partnerem (romantická večeře v Paříži?).

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Prodloužené víkendy již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%

Prodloužený víkend je dostatečně dlouhý

Stihnou navštívit všechny zajímavé místa Evropy pouze během letních dovolených není prakticky možné. Proto se vám nabízí možnost cestovat o víkendech - odlétáte v pátek odpoledne v 17:00 a vracíte se v neděli večer v 19:00. Při pečlivém plánování není potřeba mít obavy, že by jste nestihli navštívit dostatek památek a dostatečně nasát místní atmosféru a kulturu. 3 dny a 2 noci, či prodloužené 4 dny a 3 noci jsou pro romantické víkendy v Benátkách či Paříži, historické poznávací v Římu či Barceloně nebo aktivní pobyty v Amsterodamu jako stvořené.

Lázeňské pobyty a termály

Lidé, kteří mají dostatek shonu s běžného života, jistě zaujmou víkendové pobyty v lázní. Místní odborníci se postarají kompletně o celé vaše tělo. V ceně bývají zahrnuty masáže, péče manikůry či pedikůry, léčivé zábaly, návštěvy sauny nebo i bazénů.

Nejpopulárnější v této kategorii jsou Maďarské víkendové dovolené. Ležící pouze 3 hodiny jízdy od hranic. Nabízející jak autobusové (levnější), tak i letecké (luxusnější) zájezdy během klasických i prodloužených víkendů.

Aktivní pobyty v Evropě

Aktivně založení lidé ocení nabídky sportovišť, kde lze hrát golf, tenis případně další běžné, ale i netradiční sporty. Případně lze využít nabídek plavání v bazénech, největší zoologické zahrady v Evropě nebo zábavní parky.

V této kategorii lze jednoznačně doporučit Legoland v Německu, Legoland v Dánsku nebo báječný zájezd do Disneylandu v Paříži.

Za romantikou o víkendu pro dva

Jistě by jste si měli s partnerem nebo partnerkou najít i během roku chvíli jen pro sebe. Kdy budete jen sami dva. Ideální pro tyto chvíle jsou romantické víkendové pobyty ve francouzské Paříži, italských Benátkách či historickém Římu.

Mnoho párů vyráží za romantikou ve dvou právě během víkendů. V letních měsících jsou velmi populární zejména zájezdy do Paříže. V zimních měsících do romatické vánoční Vídně.

Pro páry doporučujeme zájezd do Říma, zájezd do Paříže a případně i zájezd do Londýnu - zejména pro modernější centrum.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Prodloužené víkendy již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%

Kam za poznáním a historií

Udělejte svůj víkend netradiční. V posledních letech je stále více populární krátká dovolená, kdy během víkendu navštívíte jedno z evropských měst. Během pár dnů tak mají lidé možnost poznat památky a tradice a v jedné z destinací. Tyto víkendové zájezdy vynikají nízkou cenou, při cestování se využívá akčních nabídek levných letenek. Protože cestujete o víkendu, nejsou zde ani problémy s vybíráním dovolené v práci.

Rozhodně si z této kategorie nenechejte ujít poznávací zájezd do Římu, kde se po staletí psala historie celé Evropy. Dále rovněž poznávací zájezd do Paříže a v neposlední řadě i poznávací zájezd do Londýna. Právě trojice Řím - Paříž - Londýn tvoří nejpopulárnější víkendové destinace za poznáním v nabídce. Pokud jste je již vyzkoušeli, mohl by vás zaujmout všeobecnější poznávací zájezd do Anglie.

Klasické eurovíkendy o víkendu

Klasické Eurovíkendy jsou spojením relaxace, poznání, odpočinku a objevování nové kultury a gastronomie. Pro dovolenou zaměřenou na relaxaci je vhodné zvolit jedno z wellness středisek nebo přímo lázně. Na těchto místech se každému dostane kvalitní péče od opravdových odborníků a domů se vrátíte v naprosto výborné kondici a plni nové energie do dalších pracovních dnů. Pokud nevěříte, že pouze během normálního víkendu stihnete navštívit všechny překrásné místa, můžete využít jednoho z mnoha prodloužených víkendů. Odjíždět můžete již ve čtvrtek večer a strávíte tak tři nezapomenutelné dny v jednom z evropských měst.

Z nabídky doporučujeme letecký zájezd do Paříže. Jako spojení odpočinku, poznání nové kultury, ochutnání francouzské kuchyně a třeba i pro trochu romantiky - vyrážíte-li ve dvou.

Pobyt v lázních je určen pro méně aktivní lidi. O to více si zde ale odpočinete. Připraveny jsou relaxační koupele, masáže, péče pedikůry a manikůry a spousta další péče o vaše tělo.

Víkendový pobyt lze trávit nejen pasivním odpočinkem ale i aktivním pohybem. Pro někoho to můžou být procházky po přírodě, pro někoho sportování na přilehlých hřištích. Okolí vždy nabízí spoustu turistických cílů, při vašem zkoumání okolní přírody. Pokud se rádi pohybujete, jistě využijete spoustu přilehlých hřišť. Není výjimkou, že lidé během víkendového pobytu navštěvují golfová hřiště, tenisové kurty nebo si chodí zaplavat do přilehlých bazénů, které naprostá většina lázeňských komplexů svým klientům nabízí.

Na relaxační pobyty se doporučuje vyrážet společně se svým partnerem. Nejen že načerpáte nové síly a odpočinete si, ale najdete si tak i chvíle pro společné trávení volného času. Případně je relaxační víkend vhodný jako dárek například k narozeninám. Při zakoupení pobytu jako dárku, jsou vždy dodávány speciální dárkové poukazy zabalené v deskách, případně ozdobné obálky.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Prodloužené víkendy již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%
Říční plavby
Plavby luxusní říční lodí. Skrz všechny hlavní evropské metropole. Týdenní i delší.
HLEDAT ZÁJEZD

Naplánujte si báječnou Evropu

Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou

Co právě letí

Letenka. Ubytování. All Inclusive.
Zájezdy
Dnes objednáte. Zítra letíte.
Last Minute
Objednáte brzy. Získáte slevu.
First Minute
2007 - 2024