X
HLEDAT ZÁJEZD
Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat pro báječný zájezd

Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat pro báječný zájezd

Eurovíkendy a krátké poznávací zájezdy jsou výborným zpestřením běžných dnů. Během návštěvy jednoho z kouzelných zahraničních měst se stihnete seznámit s jeho historií a památkami, tradiční kuchyní a lahůdkami, poznat moderní části a zároveň se výborně pobavit. A to vše během jednoho víkendu. V pátek odpoledne vyrážíte. A v neděli večer se vracíte plni zážitků, poznání a odpočinku. Kam se ovšem vydat? Který Eurovíkend si vybrat? Pomůžeme vám!

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Přehled Eurovíkendů již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%

3 nejpopulárnější Eurovíkendové destinace

Romantická, historická i moderní Paříž

Hlavním cílem všech turistů je překrásná francouzská Paříž, která může návštěvníkům nabídnout skutečně vše, co Eurovíkendy nabízejí, na jednom místě. Právem jsou Eurovíkendy Paříž nejžádanější destinací v této kategorii zájezdů.

Z historické části je dominantou nejvyšší stavba města Eiffelova věž. Plná restaurací, barů a poskytující perfektní rozhled do okolí. Jen kousek od ní se nachází slavný Vítězný oblouk, ještě z dob Napoleona. Paříž není jen centrem historie, ale má co nabídnout i ze současnosti. Typickou moderní částí je čtvrť La Défense, kde v posledních letech vyrostly desítky mrakodrapů, restaurací a i luxusních butiků s oblečením nejznámějších značek.

Jedinečný anglický Londýn

Dvojkou jsou jednoznačně Eurovíkendy Londýn. Mezi všemi městy v jedinečnosti vítězí svojí pestrostí zábavy a mixu kultury s historií. Díky jeho samostatnému vývoji na ostrově, nezasaženém vývojem v Evropě, má svoji vlastní historii, kuchyni, moderní podobu a i třeba humor.

Z historických památek patří mezi nejzajímavější zvon Big Ben a přilehlý britský parlament. Tisíce návštěvníků se každodenně schází před Buckinghamským palácem, aby si vychutnali nádhernou přehlídku a případně i navštívili interiéry paláce. Neméně známé je i Trafalgarské náměstí s překrásnou fontánou. Z odpočinkové části může Londýn nabídnout Muzeum voskových figurín, strašidelný Dům hrůzy seznamující návštěvníky s temnou stránkou Londýna a případně i London Eye - obří ruské kolo.

Historií i delikatesami propletený Řím

Nejpopulárnější trojici uzavírají Eurovíkendy Řím. Řím, hlavní město Itálie, je v mnohých návštěvnících zapsáno jako město historie, výborné kuchyně a centrem křesťanství.

Z historické části je nejvíce známé Koloseum, které se nachází přímo v rušném středu města. Z dalších starých částí stojí za návštěvu Pantheon a výlet na Kapitol - nejvyšší ze sedmi pahorků s překrásným chrámem na jeho vrcholku. V každé zemi je možné narazit na italskou kuchyni. A Řím je přímo srdcem celé Itálie, díky čemu se zde v restauracích podávají italské pokrmy nejvyšší kvality. Populární italská pizza, těstoviny,výborná rybí kuchyně a neodmyslitelně i víno přímo z italských vinic.

Celý vývoj Říma byl vždy úzce spjat s náboženstvím. Především i díky tomu, že přímo zde leží Vatikán. Ten je zajímavý nejen pro křesťany, ale naprosto pro každého návštěvníka díky svým jedinečným památkám.

Netradiční Eurovíkendové alternativy

Těmito městy ovšem místa vhodná k eurovíkendu nebo poznávacímu zájezdu nekončí. Evropa je plná zajímavých měst, městeček a destinací. Nizozemský Amsterdam, ruská Moskva a Petrohrad, Neapol, Brusel, Barcelona a spousta a spousta další zajímavých koutů Evropy. Stačí si jen vybrat cíl svého dalšího eurovíkendu, případně poznávacího zájezdu.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Přehled Eurovíkendů již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%

Hledáte-li něco netradiční, kde jste ještě nebyli ani vy a ani vaši přátelé, vřele doporučujeme jednu z následujících destinací:

Jak eurovíkend probíhá

Váš eurovíkend začíná již v pátek odpoledne. Ihned vyrážíte na letiště a letíte do jedné z největších evropských metropolí. Paříž, Řím, či Benátky? V ceně je nejen letenka, ale i ubytování přímo v centru.

Již páteční večer můžete strávit večeří s výhledem na Eiffelovu věž, italské Koloseum či londýnský Big Ben s Parlamentem. Celá sobota, nedělní dopoledne a odpoledne můžete věnovat objevováním památek, historických míst, atrakcí a poznávání jak kultury, tak i místní kuchyně.

Domů se vracíte až v neděli večer. Plni zážitků, poznání a odpočinku. Během jednoho víkendu jste zažili nezapomenutelné zážitky na celý život, poznali jednu z evropských metropolí. A nepotřebovali jste si ani vzít jeden den dovolené. Díky všem výhodám Eurovíkendy stále rostou na popularitě. A stále více a více lidí tráví víkend v Evropě.

Objednejte si termín s předstihem

Podíváte-li se do nabídek, objevíte dvě základní kategorie. První jsou levnější skupinové eurovíkendy autobusem. Ty obsahují dopravu, ubytování a i připravený program s průvodci. Například za poznáním italských Benátek za historií Římu.

Druhou alternativou jsou luxusnější letecké zájezdy. Cestovními kanceláři jsou rovněž velmi často rezervovány skupinově. Tj. skupinově rezervují větší počet míst v letadle nebo i hotelu. Prodávány jsou ale individuálně. A váš víkendový pobyt si můžete zařídit zcela dle sebe. Tento typ zájezdu obsahuje letenku, ubytování a obvykle i polopenzi či snídaně. Samotná náplň víkendu, kam se vypravíte, co budete dělat, jak si daný den užijete, zda-li půjdete za historií, kulturou či moderním ruchem - to vše již záleží jen a jen na vás.

Termíny lze rezervovat s předstihem (First Minute). V tom případě máte největší výběr z volných termínů a případně i více vole ubytování. Druhou populární volbou je rezervace na poslední chvíli (Last Minute), které nabízejí neprodané eurovíkendy s velikými slevami. Největší výhodou zde ovšem je samotná spontánnost. V pátek ráno objevíte perfektní neprodaný eurovíkend a odpoledne již nastupujete do letadla mířícího do jedné z největších evropských metropolí.

Vyberte a objednejte si i vy jeden z úžasných nabízených eurovíkendů!

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Přehled Eurovíkendů již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%
Říční plavby
Plavby luxusní říční lodí. Skrz všechny hlavní evropské metropole. Týdenní i delší.
HLEDAT ZÁJEZD

Naplánujte si báječnou Evropu

Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou

Co právě letí

Letenka. Ubytování. All Inclusive.
Zájezdy
Dnes objednáte. Zítra letíte.
Last Minute
Objednáte brzy. Získáte slevu.
First Minute
2007 - 2024