X
HLEDAT ZÁJEZD
9 důvodů proč Eurovíkend, na dovolenou během víkendu do Evropy

9 důvodů proč Eurovíkend, na dovolenou během víkendu do Evropy

Nechce se vám opět sedět doma a dostali jsem nápad nebo chuť o víkendu něco zajímavého podniknout? Co třeba letět za poznáním, zábavou a odpočinkem na víkendový poznávací zájezd? Přečtěte si následujících devět důvodů, proč je to skvělý nápad. A proč se z Eurovíkendů momentálně stal velmi populární trend, který stále nabírá na síle.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Přehled Eurovíkendů již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%

Devět důvodů, proč během víkendu do Evropy

Nová energie do (pracovního) života

Během pár dní mimo běžný stereotyp získáte zpět všechnu vaši energii. Práce vás začne opět bavit a budete celkově spokojenější. Rovněž získáte nový nadhled nad věcmi zejména v osobním životě.

Dovolená bez dovolené

Díky tomu, že se pobyty realizují o víkendu, si nemusíte brát v práci dovolenou. I za víkend se dá stihnout poznat a zažít spousta věcí, se kterými se běžně nesetkáte. Odlétáte v pátek odpoledně a vracíte se v neděli večer. Díky tomu stihnete již páteční večer prožít například v Paříži večeří v romantické restauraci v historickém centru. A celé nedělní dopoledne můžete věnovat průzkumu moderních pařížských čtvrtí.

Historie a poznání

Všechny destinace kromě odpočinku a užívání si, nabízejí i svoji historickou tvář. Při pobytu se tak dozvíte a uvidíte spoustu zajímavých věcí. Historická centra jsou rovněž nadčasová a tvoří ty nejkrásnější fotografie a vzpomínky.

Výborné jídlo a pití

Každá země má svoji specifickou kuchyni. Přímořské státy se například zaměřují na dary moře. Ty dokáží připravit takovým způsobem, že si je zamiluje i návštěvník, který v rybách zalíbení dříve nenašel. Kromě jídla mají země i svá pití. Mnohdy se jedná o velmi kvalitní vína, které se hodí ke klidně strávenému večeru v kavárně nebo vinárně. Staňte se odborníky na evropskou kuchyni.

Ceny jsou velmi dostupné

Ceny víkendových poznávacích zájezdů nejsou vůbec vysoké. I když si dopřejete tuto malou radost v průběhu roku, žádným způsobem to nemusí nabourat vaše finance na skutečnou letní dovolenou. Pokud si vyberete blízkou destinaci (například Vídeň) s vlastní dopravou, cena za víkend pro 2 osoby nemusí přesáhnout 3 000 Kč. Pokud chcete jednu z nejnavštěvovanějších evropských metropolí (Paříž, Barcelona, Londýn...) cena za jednu osobu začíná již na 2 950 Kč. V ceně je letenka tam i zpět a ubytování na 3 dny / 2 noci.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Přehled Eurovíkendů již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%

I aktivně a zábavně

Víkendový zájezd není jen o poznávání historie a kuchyně. Takřka všechny destinace nabízejí nepřeberné množství zábavy, netradičního sportovního vyžití, případně termální lázně a aquaparky.

Vyrazte i s přáteli

Pokud si sebou vezmete rodinu nebo přátele, získáte spoustu společných a nezapomenutelných zážitků. Pokud pojedete sami, budete mít spoustu fotek k ukazování a spoustu zážitků k vyprávění.Rovněž budete mít co sdílet a čím se pochlubit na Instagramu, Facebooku, Twitteru... .

Moderní Evropa pro moderní návštěvníky

Nepatříte-li mezi turisty, které zajímá klasická historie, není o vůbec na překážku! Eurovíkendy umějí být i moderní. Celou sobotu můžete strávit v moderních francouzských nákupních čtvrtích, průzkumem moderního centra Londýna nebo ochutnáváním tradičních italských těstovin, sýrů a vín. Každý si najde to své.

Rozšíření obzorů

Kdo sedí doma, nic se nenaučí, nic nepozná a stále sedí na tom stejném místě. Podívejte se, jak žije moderní Evropa. Jak se rozvíjí největší evropské metropole, jakým směrem se posouvá život v ostatních zemích. Právě o tom jsou Eurovíkendy především. Během krátké chvíle, pár dní, spojit se s aktuálním děním v dané kultuře. A vzít si z ní to nejlepší pro sebe.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
Přehled Eurovíkendů již od 2 250 Kč za osobu a se slevami až do výše 60%
Říční plavby
Plavby luxusní říční lodí. Skrz všechny hlavní evropské metropole. Týdenní i delší.
HLEDAT ZÁJEZD

Naplánujte si báječnou Evropu

Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou

Co právě letí

Letenka. Ubytování. All Inclusive.
Zájezdy
Dnes objednáte. Zítra letíte.
Last Minute
Objednáte brzy. Získáte slevu.
First Minute
2007 - 2024