X
HLEDAT ZÁJEZD
Kam do Itálie na luxusní zájezd s All Inclusive - 8 tipů

Kam do Itálie na luxusní zájezd s All Inclusive - 8 tipů

Načerpejte s námi inspiraci, kam vyrazit na luxusní dovolenou s All Inclusive. Pokud si přejete sluníčko a relaxaci, jednou z nejvhodnějších destinací ze široké nabídky je stát ležící na Apeninském poloostrovu - Itálie. Podívejme se, kde se nabízejí nejkrásnější lokality a která část Itálie je nejvhodnější pro luxusnější typy zájezdů.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
2 750+ Luxusních zájezdů do Itálie s balíčkem All Inclusive, letecky

Nejpopulárnější části Itálie

Itálie, ležící v jižní Evropě, je hodně navštěvovanou zemí turisty z celého světa. Do Itálie nemusíte jet pouze za mořem, ale také za památkami, které se v Itálii nachází a jejich historie je bohatá. Většina cestovních kanceláří nabízí zájezdy do Itálie zejména k pobřeží. Ale za poznání v Itálii stojí i Benátky, Florencie, Řím, Neapol či Vatikán.

Vnitrozemská Florencie

Vnitrozemská Florencie

Jestliže máte rádi ostrovy, můžete zavítat na Sicílii, která náleží Itálii. Další nepopsatelným zážitkem je návštěva jezera Lago di Grava ležící na území Itálie. V Italské Sicílii se můžete ubytovat v mnoha hotelích o různých kategoriích. I ta nejnáročnější klientela nalezne v Itálii svůj luxus a své pohodlí. Luxusní hotely se rovněž nachází v každém větším a turisty navštěvovaném městě Itálie.

Pláž na ostrovu Sicílie

Pláž na ostrovu Sicílie

Hojně navštěvovaným městem pro romanci a poznání v Itálii jsou Benátky. Které jsou známé především pro svůj veliký počet kanálů, na kterých se můžete projet pomocí gondol. Do Benátek cestují hlavně lidé za účelem romantického prožití dovolené, a po návštěvě Itálie určitě litovat nebudou.

Romantické Benátky v Itálii

Romantické Benátky v Itálii

Vatikán stojí určitě za zavítání pro poznání a náboženskou historii. Vatikán, který se nachází uprostřed hlavního města Itálie Říma, je známý hlavně díky církvi a církevním památkám. Mezi místní památky a také známé památky celé Itálie patří, např. Chrám sv. Petra, náměstí sv. Petra a také mohou turisté navštívit Vatikánská muzea.

Pisa je známá díky šikmé věži, která je stará přes 1400 let a je nakloněna o 4,60 metrů. Právě díky šikmé věži se stalo město Pisa jedním z nejnavštěvovanějších měst v Itálii.

Itálie, šikmá věž v Pise

Itálie, šikmá věž v Pise

Hlavní město Itálie, Řím, se může chlubit mnoha památných míst. Španělské schody jsou nejznámější v Římě. 137 schodů vedou k další památce, kterou se Itálie může chlubit, a to je francouzský kostel Trinita dei Monti. Uprostřed náměstí, na kterém se nachází schody, je situována Fontana della Barcaccia, která byla postavena slavným sochařem Pietrem Berniniem.

Itálie, hlavní město Řím

Itálie, hlavní město Řím

Mezi oblíbenou luxusní destinaci pro zájezdy s All Inclusive službami v Itálii u moře patří Lignano, která se nachází v severní části Itálie. Toto centrum zábavy je v Itálii oblíbené díky dlouhým písečným plážím, které lemuje čisté moře. Je zde hodně kaváren, restaurací a také barů.

Itálie, Lignano

Itálie, Lignano (veřejná pláž)

Klidné a velmi zajímavé město Itálie je Cupra Marittina, kde se turisté sjíždějí za Palmovou riviérou. Jsou zde písčité pláže, které lemují moře, a nabízejí slunečníky, lehátka, také jsou hostům k dispozici plážové bary, vodní atrakce pro děti a mnoho dalších zábavných aktivit. V tomto městě nacházející se v Itálii jsou pláže rozděleny na placené a neplacené. Díky tomu návštěvníci luxusnějších hotelů mají klidnější část se všemi All Inclusive službami jen pro sebe.

Itálie, Cupra Marittina

Itálie, Cupra Marittina (veřejná pláž)

Luxusní All Inclusive Itálie

Podívejte se na nabídky luxusních zájezdů do Itálie.

Zájezdy obsahují leteckou dopravu, transport do hotelu, ubytování a All Inclusive péči po celou dobu vašeho pobytu. Stačí si jen vybrat jednu z nabídek a rezervovat termín. Vyrazte za All Inclusive péčí právě do světově proslulé do Itálie.

Konkrétní zájezdy:
Zobrazit Zájezdy
2 750+ Luxusních zájezdů do Itálie s balíčkem All Inclusive, letecky
Říční plavby
Plavby luxusní říční lodí. Skrz všechny hlavní evropské metropole. Týdenní i delší.
HLEDAT ZÁJEZD

Naplánujte si báječnou Evropu

Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Kam na Eurovíkend, který Eurovíkend si vybrat
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Poznávací zájezdy po Evropě - Za historií, kulturou a poznáním
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou
Kam na prodloužený víkend do Evropy na dovolenou

Co právě letí

Letenka. Ubytování. All Inclusive.
Zájezdy
Dnes objednáte. Zítra letíte.
Last Minute
Objednáte brzy. Získáte slevu.
First Minute
2007 - 2024